УСЛУГИ С АВТОВИШКА


Професионални услуги с автовишка под наем за София

Автовишка под наем в София

office@jp-electric.de

+359 888-825-033


монтаж на климатици с автовишка

Много често, за да бъдат монтирани и демонтирани външните тела на климатици е нужно да се достигнат високи места, които не могат да се достъпят по друг начин. В такива ситуации нуждата от автовишки под наем е безспорна. Благодарение на специалната техника, монтирането и демонтирането на климатици става удобно, бързо и прецизно.

Автовишките дават възможност да се извършват дейности на високи места, до които се достига трудно. Фирмата ни има на разположение различни видове вишки и спазва изискванията за безопасност, като по този начин се гарантира сигурността на служителите, които се транспортират на определена височина.

Разгледайте автопарка


9 867

Работни часове

14 м.

Използвана автовишка

639

Монтирани климатици

369

Доволни клиенти


ГАлерия монтажи с вишкаМонтаж на климатици

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици

Монтаж на климатици


Имате нужда от АВТОВИШКА ? Свържете се с нас още сега ….

office@jp-electric.de

+359 885-005-692


видео ГАлерия


Работа с автовишка

Работа с автовишка

Работа с автовишка

Услуги с автовишка

Услуги с автовишка

Услуги с автовишка

Работа с автовишка

Работа с автовишка

Работа с автовишка

Задавани въпроси

В рамките на град София транспортът е 30 лв. Цената на транспортиране на автовишка извън рамките на града зависи от местоназначението и естеството на работата. Обадете ни се за да Ви изготвим индивидуална оферта!

Да, в цената са включени разходите за гориво и услугата на професионален шофьор-оператор.

Ние сме гъвкави за нашите клиенти, за това можете да се свържете с нас по всяко време и да ползвате услугите ни с вишка и след стандартно работно време.

Можете да разчитате на нас за всякакъв вид дейности, свързани с трудностъпни, високи места.

Често нашите клиенти имат нужда от автовишка под наем за строежи, ремонти, инсталиране на климатици, рязане на дървета, почистване на труднодостъпни места, ремонт и монтаж на осветителни тела и дори премахване на опасни висулки през зимата.

Обадете се на 0888 825 033 без да губите и минута! В повечето случаи, успяваме да реагираме на клиентските запитвани в рамките деня.

Задавани въпроси

Автовишката представлява хидравлика прикачена към основа на микробус или камион, която чрез разгъване на стрелата се достигат различни височини, вариращи от 9 метра за най-малките и достигащи до 60-65 метра на най-големите автовишки. Към края на стрелата е прикрепен кош, който най-често е с максимална маса от 200 кг. и е подходящ за работа от двама човека.

Относно цените има три опции:

Когато автовишката се използва до 1 час - се заплаща 70 лв
Когато автовишката се използва повече от 1 час - се заплаща по 70 лв на всеки започнат час
Машиносмяна на автовишката - машиносмяната е 8 работни часа - се заплаща 560 лв

Забележка! Винаги машината се дава с включен оператор! Всички цени са без ДДС!

Да възможен е, автовишката е подходяща за всички ремонтни височинни дейности, които ви се налага да извършите. Единственото, което трябва да съобразите е каква височина ви е необходима и какви са габаритите на автовишката, дали тя ще успее да се позиционира безпроблемно за работа.

Да възможно е, дори това е най-удачният вариант за почистването, когато голямата височина не позволява достигането на прозорците от земята. Много почистващи фирми извършващи тази дейност наемат нашите автовишки.

Да възможно е, масово изграждането и поддръжката на осветлението в градовете се извършва с помощта на автовишки. Това е наложително, тъй като минималната работна височина на стълбовете надвишава 12 метра.

част от нашите клиенти и партньори

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *